Overzicht standmogelijkheden Bio-beurs

 

Op de beurs hebben wij verschillende mogelijkheden voor een stand. In het document hieronder zijn de mogelijkheden voor u op een rij gezet.

 

De standruimtes zoals die op de plattegrond zijn weergegeven zijn of 2 meter of 3 meter diep. Andere afmetingen zijn in overleg. Neem hiervoor contact op met de organisatie.Klik hieronder voor het overzicht op de Bio-beurs

 

Standmogelijkheden

 

 

-NIEUW IN 2018-

 

Pureness: Beauty, Wellness & Health

 

Pureness is een nieuw onderdeel van de Bio-beurs. Bij Pureness ligt het accent volledig op de ontwikkelingen in gezonde en natuurlijke lifestyle producten met de hoogste kwaliteitseisen.

 

Heeft u als leverancier producten die passen bij het Pureness concept die u graag wilt laten zien aan geïnteresseerde marktpartijen, dan is een plek op deze nieuwe beursvloer zeer de moeite waard.

 

Bekijk mogelijkheden

 

BioMechaTech

 

Deelnemers kunnen zich op verschillende manieren presenteren:

Verder wordt nog nagedacht over verlichting en stroomvoorziening. Om de invulling hiervan zo goed mogelijk te organiseren zijn we nog in gesprek met Libéma. 

 

Het onderdeel BioMechaTech vindt plaatst in de IJsselhal van de IJsselhallen. Bekijk plattegrond 

In de hal zal een eetgelegenheid staan om mensen te trekken en zijn er 5 ruimtes gecreëerd waarin workshops worden gegeven. Op die manier is deze hal ook een echt onderdeel van de gehele beurs.

 

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwe concept en wilt u een plek reserveren? Voor meer info en boeken kunt u contact opnemen met Laurens Nuijten via biomechatech@bio-beurs.nl


Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met