Live Cooking door Masterchefs

Op het Foodplein kun je bijzondere Masterclasses volgen van topkoks. Welke dat zijn wordt na de zomer bekend. In 2017 kookten op het Foodplein o.a. Willem Schaafsma, Jonathan Zandbergen, Nel Schellekens, Daniël Saat, Femke van de Heuvel en Peter van Berckel.

 

Meer dan 70 workshops & lezingen

Tijdens de Bio-beurs is er een zeer uitgebreid inhoudelijk programma met meer dan 70 workshops en presentaties. Op het hoofdpodium zijn dagelijks debatten, lezingen en presentaties. In de kleinere zalen lopen er 4 workshops parallel. Bij het aanbod is rekening gehouden met thema’s voor horeca, catering, winkeliers, handel en verwerking en boeren en telers. De onderwerpen zijn divers.

 

Ruim 350 exposanten

Op de Bio-beurs vindt u volop inspiratie en kennis bij meer dan 350 bedrijven en exposanten. Ga in gesprek met de grote spelers in de biologische sector. Of ontdek interessante nieuwe producten op het ondernemersplein waar startende bedrijven zich presenteren. De inschrijving voor exposanten is nog open, dus er is nog geen lijst beschikbaar voor 2018. 

 

 

 

 


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van

In samenwerking met