PURENESS

De nieuwe uitbreiding van de Bio-beurs in 2018

 

De Bio-beurs zal vanaf editie 2018 met het nieuwe onderdeel Pureness: Beauty, Wellness, Health versterkt worden en haakt hiermee in op vraag en ontwikkelingen van de markt. Bij Pureness ligt het accent volledig op de ontwikkelingen in gezonde en natuurlijke lifestyle producten met de hoogste kwaliteitseisen.* Pureness krijgt zijn eigen uitstraling die helemaal past bij de specifieke wensen van de bedrijven actief in deze sector. Met een eigen look & feel zal Pureness zich duidelijk gaan onderscheiden.

  

Met Pureness geeft de Bio-beurs invulling aan de ambitie om zich verder te versterken en te verbreden. Pureness biedt op de Bio-beurs ruimte aan exposanten op het vlak van bijvoorbeeld beauty, wellness en health, die ook werken met natuurlijke grondstoffen geproduceerd door biologisch boeren. Steeds vaker bieden biologische verkooppunten, naast biologische voeding, non-foodproducten aan van duurzame natuurlijke origine. Hier liggen ook kansen voor de afzet van grondstoffen geproduceerd in een biologische bodem. Want eerlijke ketens met een transparante herkomst zijn elementen die ook voor beauty, wellness en health steeds belangrijker worden. Juist daarom vinden deze exposanten de Bio-beurs een passend podium waar ze graag willen zijn. En het maakt de Bio-beurs nog interessanter voor ‘bekende’ en nieuwe bezoekers.

 

Tijdens Pureness zullen gevestigde namen acte de présence geven en hun successen en innovaties presenteren. Heeft u als leverancier producten die passen bij het Pureness concept die u graag wilt laten zien aan geïnteresseerde marktpartijen, dan is een plek op deze nieuwe beursvloer zeker de moeite waard.

 

Bekijk de Pureness flyer

 

De Bio-beurs met Pureness wordt in 2018 de plek om beauty, wellness en gezondheids- producten te demonstreren aan de biologische en niet biologische wereld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan zeker contact op met de organisatie.
 
Renata Horenova
renata@bio-beurs.nl, 06 186 505 17
Een initiatief van