Arnica Massageolie van Weleda favoriet bioproduct 2016

De Arnica massage olie van Weleda is door het publiek uitgeroep tot favoriet bioproduct 2016. De massageolie was veruit favoriet: 61 procent van alle stemmen ging naar Weleda. Er deden 12 producten mee. De Verkiezing van Mijn favoriete Bioproduct is een initiatief van de VBP en Bionext. De prijsuitreiking vond plaats op de Bio-beurs op donderdagavond 20 januari.

 

Arnica Massageolie
Arnica Massageolie stimuleert de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen.Alle genomineerde producten bij elkaar
Op de beursvloer zijn de genomineerde producten te vinden in de Meerhal. Het winnende product is te vinden in stand 327, bij het foodplein. Iedere bezoeker van de Bio-beurs kan zo kennis maken met de genomineerde producten. De meeste producten zijn dit jaar nieuw op de markt gekomen.

De volgende producten deden mee:
- 3-mix notenpasta van TerraSana
- Arnica Massageolie van Weleda
- Bee natural cosmetics MEN van de Traay
- Demeter rode bieten van Estafette Odin
- Ekoland chocopasta van Natudis
- Havergrutten van de Halm
- Mureda Drágora Rood van Natrada
- Natural Temptation – Lots of love thee van Organic Flavour Company
- Rozenspray Conditioner van Urtekram
- Spelt pizza van Albert Heijn
- Tomatensaus passata rustica van de Nieuwe Band
- Your Organic Nature rode linzen pasta van Udea

 

Verkiezingsprocedure
De winnaar is gekozen door het publiek. Weleda heeft de meeste stemmen behaald. De prijsuitreiking vond plaats op de Bio-beurs in de IJsselhallen in Zwolle. Deze biologische vakbeurs is een initiatief van Bionext en Libéma.

Datum
vr 22 januari

Thema
Tijd
13.43 -

Locatie
Zet in agenda!
Terug naar programma

Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met