Bio-beurs 2016: ook voor akkerbouwers die willen omschakelen naar biologisch

Ook voor akkerbouwers die willen omschakelen naar biologisch is de Bio-beurs interessant. Op beide dagen zijn er omschakelworkshops, met informatie over de biologische akkerbouw en vollegrondsgroente. Boeren die de Bio-Beurs bezoeken, maken daarnaast kans op een gratis adviesgesprek met een omschakeladviseur.

 

Workshops omschakelen naar biologische akkerbouw en vollegrondsgroente
Er zijn drie workshops voor omschakelen naar biologische akkerbouw en groenteteelt. Op woensdag 20 januari, 11.30 – 12.30 uur en donderdag 21 januari, 15.30 – 16.30 wordt verteld waar kansen liggen in de markt, hoe het werkt met de biologische teelt en worden ervaringen gedeeld van recente omschakelaars. Op donderdag 21 januari, 10.15 – 11.45 uur is de kick off van de “Bio Academy”. Een onafhankelijk platform om kennis te ontwikkelen en te verdiepen, met speciale aandacht voor de boer of teler die start met biologisch. Na elke workshop is er een rondleiding over de beurs, waarin relevante bedrijven en organisaties bezocht worden, zoals Agrifirm, Green Organics en het Biohuis.

 

Speciale Bio-beursaanbieding: gratis kennismakingsgesprek
Gangbare telers die een bezoek brengen aan de Bio-beurs maken kans op een gratis adviesgesprek met een gespecialiseerde biologisch adviseur. Hierin kunt u “sparren” over de mogelijkheden van omschakeling voor uw bedrijf. Gesproken wordt onder andere over: de omschakelperiode, het bedrijfseconomisch perspectief, afzet en de biologische manier van bedrijfsvoeren. Het gesprek heeft een waarde van € 250,-. Er zijn drie gesprekken te winnen:

- adviesgesprek met Sander Bernaerts van Naturim

- een kennismakingsgesprek met de Green Organics Group

- adviesgesprek met Christoffel den Herder van DLV plant.

 

 

Datum
di 05 januari

Thema
Tijd
15.10 -

Locatie
Zet in agenda!
Terug naar programma

Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met