jan 20, 2017

Bio-beurs trekt bijna 10.000 bezoekers


De Bio-beurs in Zwolle, dé vakbeurs voor biologisch, heeft woensdag 18 en donderdag 19 januari in totaal bijna 10.000 bezoekers en deelnemers getrokken. Dat was ruim 8 % meer dan vorig jaar.

 

Projectleider Bio-beurs Paulien Veerman: “Vanaf het allereerste moment was het druk op de beursvloer en bij de inhoudelijke activiteiten.” Daarnaast was er heel veel pers aanwezig. Veerman: “Biologisch is tijdens de beursdagen al volop in het nieuws geweest en ik verwacht ook de komende dagen veel reportages en publicaties.”

 

De beursvloer was volledig uitverkocht en telde ruim 100 stands meer dan de vorige editie. Veel mensen hebben de beurs benut om relaties te onderhouden met klanten en leveranciers, er zijn nieuwe contacten gelegd en er zijn heel veel nieuwe producten gepresenteerd en geproefd. Deze vinden dit jaar hun weg richting klant.

 

De Bio-beurs zal vanaf editie 2018 uitgebreid worden met het nieuwe onderdeel Pureness. Hierbij ligt het accent op beauty, wellness en healthproducten, voorzien van een keurmerk. Deze markt groeit enorm en er zijn steeds meer bedrijven die zich hierin specialiseren. De Bio-beurs wil ook deze producenten de gelegenheid bieden zich te presenteren aan potentiële afnemers.

 

Meer informatie over Pureness is hier te vinden

 

In 2018 vindt de beurs plaats op 17 & 18 januari, in de IJsselhallen in Zwolle. 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Een initiatief van

In samenwerking met