mrt 23, 2017

Uitnodiging bijeenkomst Bio-beurs 2018


Dé meerwaarde van de Bio-beurs ten opzichte van alle andere media is natuurlijk de persoonlijke ontmoeting met uw doelgroep. Kom op 11 april naar het Bio-beurs kick-off event en leer van beurstrainer Ruud van Uden hoe u een nieuw contact omzet naar een klant.

 

Alles wat u moet doen voor een succesvolle beurs
Van Uden begeleid al meer dan 10 jaar bedrijven bij de strategie van hun vakbeursdeelname. Hij zet in op een krachtige en doordachte beursdeelname op basis van meetbare doelstellingen, en maximaal rendement door effectieve inzet van tijd en budget.

 

Nieuw in 2018
De Bio-beurs zal in 2018 met het nieuwe onderdeel Pureness: Beauty, Wellness, Health versterkt worden en haakt hiermee in op vraag en ontwikkelingen van de markt. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een hapje en een drankje.

Het nuttig en het aangename
Het Kickoff event vindt plaats in Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad, welke onderdeel is van Libema. Wij stellen gratis entreekaarten beschikbaar om voor de bijeenkomst te genieten van deze unieke locatie.

Het programma
Uw bezoek aan de Aviodrome, vanaf 10:00 uur
13.30 Inloop met koffie, thee en lekkers
14.00 Kees van Zelderen over 2018
14.15 Ruud van Uden
15.15 Borrel en vragen
15.30 Afsluiting

 

Geef u (en uw collega) op deze link voor de bijeenkomst op 11 april bij Luchtvaart – Themapark Aviodrome. Opgave graag voor 4 april. U ontvangt een bevestiging.


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Een initiatief van

In samenwerking met