jul 1, 2017

BioMechaTech, de nieuwe inspiratiebron op de Bio-beurs


Bio-beurs groeit en bloeit verder in 2018 met uitbouw en verdieping van bestaande thema’s. Een belangrijke ontwikkeling is de uitbouw van mechanisatie en techniek voor met name de biologische en gangbare telers met omschakelinteresse.

 

Vorig jaar zijn meer dan 3.500 boerenbezoekers uit het hele land naar de Bio-beurs gekomen. Mechanisatie en Techniek is voor de boer een belangrijk onderdeel. Want ook de biologische landbouw integreert in hoog tempo nieuwe technologische oplossingen die de natuurlijke en duurzame biologische landbouw versterken.

 

Van slimme grondwater meting, drone gestuurde informatie over de groei van de gewassen in het veld, geautomatiseerde melkrobotsystemen, lichtgewicht schoffeltrekkers tot gps besturing, zaai- en planttechniek, grondbewerking en innovatieve stalsystemen.


BioMechaTech brengt dit jaar de nieuwste technieken en innovaties die de verdere ontwikkeling van de biologische landbouw ondersteunen. Met demonstratiemogelijkheden in de praktijk dankzij de uitbreiding met de IJsselhal als nieuwe BioMechaTech hal van de Bio-beurs.


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van

In samenwerking met