nov 28, 2017

Organic Processors Conference: schrijf je nu in!


Wilt u in 2 of 3 dagen weer helemaal op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en mogelijkheden in de sector? Schrijf u dan nú in voor de Organic Processors Conference en sluit de conferentie af met een bezoek aan de Bio-Beurs. 

 

Dit jaar vindt de Organic Processors Conference van IFOAM plaats op 16 en 17 januari in Zwolle. Thema van dit jaar is ‘Biologisch verbeteren: digitale kansen voor biologische verwerkers’. Er zijn veel inspirerende sprekers, waaronder Jan Groen, managing director van Green Organics.

 


Groen: “Naast de nieuwe digitale mogelijkheden voor de verbetering van kwaliteit, transparantie en traceerbaarheid in de biologische keten, gaan we tijdens de conferentie ook in op de nieuwe biologische regelgeving en welke kansen en uitdagingen dat biedt voor handel en verwerking. Een diepgaand en afwisselend programma, dat je niet wilt missen als biologische ondernemer!”

 


De conferentie sluit af met een wandeling van 10 minuten naar de IJsselhallen, waar op de Bio-Beurs een lunch plaatsvindt en de rest van de dag een uitdagend workshop programma op u wacht.

 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Een initiatief van

In samenwerking met