nov 28, 2017

Webshop sluit 18 december


Let op: maandag 18 december is de laatste dag waarop u bestellingen kunt plaatsen in de webshop. Denk dus goed na over elektra, watervoorzieningen, standbouw, hangpunten en verlichting, meubilair, internet, etc.

 

Maandag 18 december is de uiterlijke besteldatum. Na deze datum kunnen wij niet garanderen dat we nog bestellingen voor u door kunnen voeren. Vanwege organisatorische redenen zullen wij ons als organisatie helaas strakker moeten houden aan de deadline. Dit betekent, voor u als standhouder, dat u er rekening mee moet houden dat u na de sluitingsdatum niets meer kunt bestellen op het gebied van:


• Elektra aansluitingen
• Internet
• Water
• Standbouw
• Ophangpunten en verlichting

 

Voor overige aanvragen/bestellingen doen wij graag ons best maar kunnen we geen garanties geven.


Is het voor u vanwege specifieke organisatorische redenen niet haalbaar om uw bestelling uiterlijk 18 december te plaatsen? Neemt u dan contact met ons op en dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

Geen inloggegevens voor de webshop ontvangen?
Iedere standhouder heeft per e-mail inloggegevens ontvangen voor de webshop. Heeft u nog geen inloggegevens ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via biobeurs@ijsselhallen.nl.


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van

In samenwerking met