dec 13, 2017

Koningin Maxima opent Bio-beurs


Niemand minder dan Koningin Máxima zal de Bio-beurs officieel openen op 17 januari 2018. 

 

Directeur Bavo van den Idsert licht toe: “We zijn zeer vereerd dat Koningin Maxima onze uitnodiging heeft aangenomen. We laten haar op de Bio-beurs graag zien welke concrete oplossingen biologische landbouw en voeding bieden voor maatschappelijke issues als klimaatverandering en biodiversiteit.”

 

Bio-beurs uitgebreid met Pureness en BioMechaTech

De Bio-beurs vindt plaats op 17 en 18 januari 2018 in de Ijsselhallen in Zwolle. Dit jaar kent de Bio-beurs twee nieuwe onderdelen: Pureness, met aandacht voor lifestyle producten, zoals biologische cosmetica en kleding, en BioMechaTech, waar technische innovaties in de biologische landbouw centraal staan.

 

Op de beursvloer staan ruim 350 stands van biologische bedrijven. Op het Foodplein verzorgen gerenommeerde koks demonstraties met biologische producten. Er is een interessant inhoudelijk programma met meer dan 80 boeiende workshops en presentaties.

 

Programma zorgvuldig samengesteld

Wij hebben het programma voor de opening en de route over de beursvloer zorgvuldig vastgesteld in overleg met de Rijksvoorlichtingsdienst. De stands die Koningin Maxima bezoekt en de mensen die ze spreekt zijn al geselecteerd. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de komst van Koningin Maxima, klik dan hier voor veelgestelde vragen.


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Een initiatief van

In samenwerking met