jan 23, 2018

Bio-beurs trekt 9.500 bezoekers


De Bio-beurs in Zwolle, dé vakbeurs voor biologisch, heeft woensdag 17 en donderdag 18 januari in totaal rond de 9.500 bezoekers en deelnemers getrokken. Het zwaartepunt van het aantal bezoekers lag op de eerste dag. Ondanks het slechte weer zijn er net zoveel bezoekers als vorig jaar. Veel mensen hebben de beurs benut om relaties te onderhouden met klanten en leveranciers, er zijn nieuwe contacten gelegd en er zijn veel nieuwe producten gepresenteerd en geproefd. 

 

 

Pureness en BioMechaTech

Nieuwe onderdelen dit jaar waren Pureness, waarbij het accent ligt op beauty, wellness en health, en de BioMechaTech, met mechanisatie en techniek. Met Pureness haakte de Bio-beurs in op de snelgroeiende vraag en nieuwste ontwikkelingen in de markt van gezonde en natuurlijke lifestyleproducten van hoge kwaliteit. De BioMechaTech exposeerde innovatieve machines en mechanisatietechnieken die de biologische landbouw versterken. In het workshopprogramma van de Bio-beurs was specifiek aandacht voor onderwerpen gerelateerd aan Pureness en de BioMechaTech.

 

 

Projectleider Bio-beurs Paulien Veerman: “Dit jaar is de beurs doorgegroeid. Niet alleen in het aantal standhouders, maar ook in het aanbod van producten en diensten. De beurs is als ketenbeurs verder verstevigd. Met de uitbreiding van Biomechatech en Pureness gaat het van mobiele kippenstal tot lippenstift. Een unieke combinatie! En dat alles voorzien van een koninklijk tintje.”

 

 

Opening
De beurs werd geopend door koningin Máxima. Samen met elf basisschoolkinderen plakte zij de sterren van het Europees biologisch keurmerk op het logo. Ook minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten was aanwezig en deelde haar visie op biologische landbouw. 

 

 

- In 2019 vindt de beurs plaats op 23 & 24 januari in de IJsselhallen in Zwolle -

 

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Een initiatief van

In samenwerking met