jan 3, 2018

Verkiezing Favoriet Bioproduct tijdens Bio-beurs


Maar liefst 13 biologische producten gaan dit jaar de strijd met elkaar aan om de titel ‘Favoriet Bioproduct 2018’. Direct bij binnenkomst zijn alle producten te bekijken en kan het beurspubliek zijn stem uitbrengen op diens favoriet. De uitslag wordt op donderdag 18 januari om 16.15 uur bekend gemaakt op het Foodplein. De Verkiezing van het Favoriete Bioproduct is een initiatief van Bionext en BioNederland.

 

Aan de verkiezing doen alleen nieuwe biologische producten mee. Een product is nieuw als het op de markt geïntroduceerd is sinds de vorige Bio-beurs (januari 2017) of gelanceerd wordt op deze Bio-beurs. Het kan hierbij gaan om een nieuw product, nieuwe productpresentatie (bijvoorbeeld verpakking) of een nieuwe toepassing van een bestaand product.

 

De volgende producten doen mee aan de verkiezing:
1. BIO-Center ZANN - Sweet Dreams
2. De Rit - Kikkererwtenchips Sour Cream & Onion
3. Udea - Bananenbrood
4. Florentin - Falafel burger
5. Florentin - Hummus +
6. KOOC – Kant-en-klaar maaltijden
7. Eco Warehouse - Vejibag
8. Eco Warehouse - SoapLift
9. De Traay - Honing met cranberry
10. Biobites - Kokos Koekjes Chuncky Banana
11. Lovechock - Extra Pure
12. Terra Sana - Triangles Maïs & Peulvruchten
13. La Vie Est Belle - RizRiz

Meer info over bovenstaande producten

 

De biologische sector groeit steeds harder en ieder jaar wordt het biologische assortiment verder uitgebreid met nieuwe producten. BioNederland en de Bio-beurs juichen verdere ontwikkeling van de sector toe en willen dit graag op de Bio-beurs een podium bieden door middel van de bioproductverkiezing. Hier willen we nieuwe producten in de spotlight zetten zodat alle beursbezoekers direct kunnen zien wat er het afgelopen jaar aan mooie nieuwe producten ontwikkeld zijn. Bezoekers van de Bio-beurs kunnen stemmen op hun favoriete bioproduct. De nieuwe producten zijn te vinden in de entreehal. 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met