jan 7, 2019

Groen onderwijs op de Bio-beurs


Op de Bio-beurs, woensdag 23 en donderdag 24 januari, zal het groen (agrarisch) onderwijs goed vertegenwoordigd zijn. Voor het eerst is er het Onderwijsplein. Daar laten de Aeres groep (Aeres HBO Dronten, Aeres MBO Barneveld en Aeres MBO Dronten, het Warmonderhof), VHL Leeuwarden, AOC Terra en Brainstud B.V. zien wat ze voor de biologische sector doen. U vindt het Onderwijsplein op de BioMechaTech.


Op donderdag 24 januari, 10.30 - 11.30 uur, is er een workshop over het nieuwe MBO-keuzedeel Biologische bedrijfsvoering (workshopruimte B). Dit keuzedeel mag sinds dit jaar worden aangebo-den. Bionext heeft hiervoor samen met Terra, Nordwin college en Clusius college een e-learning module laten ontwikkelen door Brainstud B.V. In september is Nordwin college gestart met 12 deelnemers, in december Clusius college met vijf deelnemers. Terra volgt in februari. In deze workshop wordt deze module gepresenteerd en eerste ervaringen met dit keuzedeel gedeeld. Daarna gaan we in gesprek met vooral de ondernemers in de zaal: wat verwachten zij van dit keu-zedeel? Wat willen zij het onderwijs meegeven?

 

Voor vragen contact Udo Teunis (teunis@bionext.nl, 06 – 42165358).


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met