Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Jan 15, 2019

Harm Edens opent de Bio-beurs 2019


Niemand minder dan Harm Edens trapt de Bio-beurs op 23 januari 2019 af in de IJsselhallen in Zwolle. Voordat de beurs haar deuren opent voor de bezoekers, zal Harm Edens alle standhouders toespreken met als thema “Dit wordt het nieuws!”. Zoals we van deze bekende tv-presentator en zelfbenoemd ‘duurzaamheidsverslaafde’ gewend zijn, zal Harm Edens de standhouders een prikkelende boodschap meegeven.
De Bio-beurs is in de afgelopen jaren gegroeid van een bescheiden beurs naar een groot tweedaags evenement, met 10.000 bezoekers en meer dan 300 stands. De beursvloer is ingedeeld in overzichtelijke onderdelen. Op de BioMechaTech zijn de technische innovaties te vinden. Op de Pureness worden de nieuwste lifestyle-producten gepresenteerd en de Bio-beurs is de plek waar de handelshuizen en producenten in biologische voeding te vinden zijn de handel te vinden is. Op het Foodplein geven koks kookdemonstraties over de trends van deze tijd.  Je kunt je ook laten inspireren tijdens meer dan 80 workshops en presentaties.
De beurs is daarmee de plek om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en te netwerken met professionals uit de hele branche. Bionext-directeur Bavo van den Idsert: “Dat maakt de Bio-beurs ook zo bijzonder: alle schakels in de keten zijn aanwezig: boeren en telers, handelaren en verwerkers, importeurs, toeleveranciers, onderzoekers, adviseurs: iedereen die een rol heeft of wenst in de biologische sector heeft een plek op de beursvloer, zowel biologisch als met interesse in omschakeling.”
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden
Boek een stand op de Bio-beurs

Een initiatief van

In samenwerking met