Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Jan 15, 2019

Harm Edens opent de Biobeurs 2019


Niemand minder dan Harm Edens trapt de Bio-beurs op 23 januari 2019 af in de IJsselhallen in Zwolle. Voordat de beurs haar deuren opent voor de bezoekers, zal Harm Edens alle standhouders toespreken met als thema “Dit wordt het nieuws!”. Zoals we van deze bekende tv-presentator en zelfbenoemd ‘duurzaamheidsverslaafde’ gewend zijn, zal Harm Edens de standhouders een prikkelende boodschap meegeven.
De Bio-beurs is in de afgelopen jaren gegroeid van een bescheiden beurs naar een groot tweedaags evenement, met 10.000 bezoekers en meer dan 300 stands. De beursvloer is ingedeeld in overzichtelijke onderdelen. Op de BioMechaTech zijn de technische innovaties te vinden. Op de Pureness worden de nieuwste lifestyle-producten gepresenteerd en de Bio-beurs is de plek waar de handelshuizen en producenten in biologische voeding te vinden zijn de handel te vinden is. Op het Foodplein geven koks kookdemonstraties over de trends van deze tijd.  Je kunt je ook laten inspireren tijdens meer dan 80 workshops en presentaties.
De beurs is daarmee de plek om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en te netwerken met professionals uit de hele branche. Bionext-directeur Bavo van den Idsert: “Dat maakt de Bio-beurs ook zo bijzonder: alle schakels in de keten zijn aanwezig: boeren en telers, handelaren en verwerkers, importeurs, toeleveranciers, onderzoekers, adviseurs: iedereen die een rol heeft of wenst in de biologische sector heeft een plek op de beursvloer, zowel biologisch als met interesse in omschakeling.”
 
Terug naar nieuwsoverzicht

Standhouders

Er zijn 350 bedrijven aanwezig op de Biobeurs, u toch ook?

 

 

5 redenen om ook standhouder te worden


Workshops & lezingen

De Biokennisweek biedt meer dan 90 inhoudelijke workshops. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Een week lang inspiratie, ontmoeten en zakendoen

Doe mee met de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met