FAQ

 

Standhouders

 

Wat zijn de openingstijden van de Bio-beurs?

Woensdag 23 januari 2019, 11.00 - 21.00 uur
Donderdag 24 januari 2019, 10.00 - 19.00 uur


Wat zijn de openingstijden van de horeca:
Terras:
- Woensdag 10.00 – 21.00 uur
- Donderdag 09.00 – 19.00 uur

Restaurant:
- Woensdag 11.00 – 19.30 uur
- Donderdag 10.00 – 19.30 uur

 

Waar kan ik de organisatie vinden?

De organisatie bevindt zich in de Meerhal bij Pureness.


Hoe kan ik relaties uitnodigen?
U ontvangt van ons een code waarmee u relaties kunt uitnodigen. Deze code kunt u doorsturen naar uw relaties. Uw genodigden kunnen kosteloos naar de beurs. U betaalt alleen voor die relaties die zich geregistreerd hebben. U ontvangt achteraf een factuur.


Waar kan ik de workshopruimtes vinden?
De workshopruimtes bevinden zich in de hal links van de beurshal. U loopt langs de organisatiestand, toiletten, Pureness en Biomechatech en daarna komt u bij de workshops.

Welke kraam is voor mij op het Foodplein?
Op de kramen van het Foodplein staat de naam van uw stand vermeld. Het Foodplein bevindt zich achterin de achterste hal. (Diezehal)


Tot wanneer kan ik uiterlijk bestellingen doorgeven?
Bestellingen kunt u doorgeven via de webshop. Na de sluitingsdatum geven wij geen garantie dat de bestelde producten geleverd kunnen worden.


Waar kan ik faciliteiten zoals meubilair catering standbouw etc. bestellen?
Via de webshop kunt u allerlei faciliteiten zoals meubilair, catering, standbouw, groenvoorziening etc. bestellen.


Ik heb geen inloggegevens voor de webshop ontvangen. Hoe kan ik deze krijgen?
U heeft de inloggegevens voor de webshop verkregen via de mail. Mocht dit niet goed zijn gegaan dan kunt u het beste een mail sturen naar biobeurs@ijsselhallen.nl met het verzoek nogmaals de inloggegevens te sturen.


Waar laat ik mijn vuilnis?
Elke standhouder mag 1 vuilniszak bij de Service Balie ophalen. Heeft u meer afval dan dient u zelf voor vuilafvoer te zorgen middels vuilniszakken of containers. Deze zijn te bestellen via onze webshop.


Is er internet aanwezig in het complex?
Er is gratis WIFI tijdens de beursdagen.


Kan ik een vergaderruimte huren?
Ja, dat kan. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten.


Hoeveel parkeerkaarten krijg ik als standhouder?
Als standhouder krijgt u, afhankelijk van het soort, de omvang van de stand en het tijdstip van inschrijven een aantal parkeerkaarten. Deze parkeerkaarten zijn beide dagen geldig.

Soort stand Aantal  
Foodplein 0  
Tafel op ondernemersplein 0  
Presentatietafel 0  
Stand met standbouw 2 per 8 m2  
Vrije meters (zonder standbouw) 2 per 12 m2  
Vrije meters/ Mechanisatie 2  

 

Wanneer krijg ik de parkeerkaarten?
Vanaf december krijgt u de codes toegestuurd voor het bestellen van de parkeerkaarten. De e-tickets ontvangt u in de mail en dient u uitgeprint mee te nemen naar de beurs.


Het aantal parkeerkaarten is niet voldoende, wat nu?
Extra parkeerkaarten kunt u bestellen via de webshop. De kosten hiervoor bedragen 6,61 excl BTW per dag. Tevens zijn ze tijdens de beursdagen te verkrijgen bij de balie in de registratiehal. Een parkeerkaart aan de balie bedraagt €8,26 excl BTW. Bij het verlaten van het terrein dient u de parkeerkaart af te geven bij de poort.


Wat kost een ticket?

Bezoeker Standhouder 
In bezit van relatiecode en geregistreerd via internet, betaalt men: €0,00 Betaalt voor zijn relatie €2,50 excl BTW entree
 
Toegangskaartje zonder code, via internet gekocht, betaalt men: €4,13 excl BTW

nvt
Toegangskaartje zonder code, via internet gekocht, betaalt men voor een 2 dagen: €8,26 excl BTW

nvt 
Kaartje aan kassa, betaalt men: €6,61 excl BTW nvt
   

Hoe kan ik relaties uitnodigen?

U ontvangt van ons een codes waarmee u relaties kunt uitnodigen. Deze code kunt u doorsturen naar uw relaties. Uw genodigden kunnen kosteloos naar de beurs. U betaalt alleen voor die relaties die zich geregistreerd hebben. U ontvangt achteraf een rekening. Indien er vragen zijn aangaande de codes of heeft u geen codes ontvangen kan er contact gezocht worden via ticketing@bio-beurs.nl

Wat kan ik met een standhouderspas en hoe kan ik deze bestellen?
U krijgt een aantal gratis standhouderspassen, afhankelijk van de grootte van uw stand. Hiermee kunt u uw medewerkers in de stand entree geven tot de beurs. Mocht u meerdere passen nodig hebben voor uw medewerkers dan kunt u die aanmelden via de partnerportal. De kosten hiervan bedragen €4,13 excl BTW per medewerker. Indien er vragen zijn kan er contact gezocht worden via ticketing@bio-beurs.nl. Vanaf 8 december kunnen er standhouderspassen ingevoerd worden. Hiervoor wordt een uitnodiging verstuurd.

Hoeveel toegangspassen krijg ik als standhouder?
Als standhouder krijgt, afhankelijk van het soort en de omvang van de stand een aantal toegangspassen:

Soort stand Aantal standhouderspassen

 

Foodplein 2
Tafel op ondernemersplein 1
Presentatietafel 2
Overige stands  
Tot 25 m² 4
Tot 50 m² 6
Tot 100 m² 10
> 100 m² 15

 

Wanneer krijg ik de toegangspassen?
U kunt de vouchers voor de badges zelf printen en meenemen. Tijdens de opbouw kan men bij de servicebalie de voucher inleveren/laten scannen voor het verkrijgen badges. Tijdens de beursdagen kan men terecht bij de registratie om de vouchers te laten scannen voor het verkrijgen van de badges.

Op- en afbouwtijden stands

Klik hier voor het schema met alle tijden per hal

LET OP: Deze zijn anders dan voorgaande jaren

 

Kan ik materialen t.b.v. de beurs rechtstreeks bij IJsselhallen aanleveren?
U kunt materialen rechtstreeks naar de IJsselhallen laten sturen of af laten leveren. De materialen moeten duidelijk voorzien zijn van uw bedrijfsnaam en standnummer. De materialen kunnen gestuurd of afgeleverd worden bij: IJsselhallen. Rieteweg 4, 8011 AB te Zwolle. Stuurt u daarnaast een e-mail naar biobeurs@ijsselhallen.nl zodat zij het pakket verwachten en op de hoogte zijn.
- Bij afleveren moet de chauffeur zich melden bij de servicebalie. Dit staat op het terrein aangegeven.

Hoe werkt het met sampling?
Standhouders kunnen bezoekers producten laten proeven. Dit is uitsluitend toegestaan in de eigen stand. Sampling in de gangpaden is niet toegestaan. Hierop zal tijdens de beurs worden toegezien. De organisatie houdt zich het recht voor om standhouders de toegang te ontzeggen na herhaaldelijke overtredingen. Food mag bestaan uit max. 1 à 2 happen, dranken max. 20 cc.


Mag ik verkopen tijdens beurs?
Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar biobeurs@ijsselhallen.nl.

Is het mogelijk om tijdens de Bio-beurs mijn leeggoed/kisten/materialen op te slaan op locatie?
Nee, aangezien het gehele complex in gebruik is bestaat er geen mogelijkheid voor het opslaan van materiaal op locatie. U dient zelf te zorgen voor het afvoeren van uw leeggoed.


Zijn er ook heftrucks aanwezig op locatie?
Ja, er zijn heftrucks aanwezig op locatie, deze kunt u bestellen via de webshop.

Electra- en wateraansluitingen
Indien u meer info wenst aangaande de mogelijkheden aangaande de electra-aansluitingen. Stuur een bericht aan biobeurs@ijsselhallen.nl


Wat kan ik doen met eten dat over is?
Na afloop van de 2e beursdag is de voedselbank aanwezig voor het innemen van voedsel en dranken.

 

 

Webshop

 

Let op: De webshop is momenteel gesloten. U krijgt een bericht als deze weer open is voor Bio-beurs 2019

Indien u vragen heeft over wijzigingen/annuleringen/aanvullingen mbt uw bestelling(en) kunt u een mail sturen naar biobeurs@ijsselhallen.nl


Ik wil mijn bestelling wijzigen hoe moet dat?

U kunt u bestelling wijzigen door in de bovenste menubalk in het klantportaal op het tabblad weborders te klikken. Daar ziet u een overzicht van uw bestelling. Hier kunt u bestellingen wijzigen door het aantal te veranderen en onderaan te klikken op update. Vergeet hierna niet uw uiteindelijke bestelling af te ronden.

Ik wil mijn bestelling annuleren hoe moet dat? 
U kunt u bestelling annuleren door in de bovenste menubalk in het klantportaal op het tabblad weborders te klikken. Daar ziet u een overzicht van uw bestelling. Hier kunt u bestellingen annuleren door op het prullenbakje te klikken achter uw bestelling. Indien u op leeg maken onderaan te pagina klikt annuleert u al uw bestellingen. Vergeet niet uw uiteindelijke bestelling af te ronden.

Waarom krijg ik administratiekosten doorberekend? 
Administratiekosten krijgt u alleen doorberekend indien u niet voor automatische incasso kiest. Als u voor automatische incasso kiest krijgt u deze niet doorberekend. U ontvangt in beide gevallen een factuur voor uw administratie.

Tijdens het bestellen word ik uitgelogd hoe kan dit?

Indien u langer dan twintig minuten de website niet actief gebruikt wordt u automatisch uitgelogd. Dit ten behoeve van de veiligheid, hiermee wordt voorkomen onbevoegde personen met uw account kunnen bestellen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu? 
Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt in het linkermenu onder login klikken op wachtwoord vergeten. Daar kunt u uw gebruikersnaam of e-mailadres opgegeven om opnieuw het wachtwoord toegezonden te krijgen.

Ik wil graag koffie- en theekannen bestellen maar deze staan niet in de bestellijst, hoe moet dit? 
Indien u graag koffie- en theekannen ontvangt tijdens de beurs kunt u deze afhalen bij het restaurant. U kunt dit alleen doen door een horecapas te bestellen en hiermee naar het restaurant te gaan.

Ik heb een stroompunt besteld maar dit moet uitverdeeld worden doen jullie dat ook? 
Wij verdelen helaas niet uit, u zult zelf voor het uitverdelen van de stroom moeten zorgen. 

 

 

Bezoekers

 

Hoe kan ik mij registreren? Moet ik mij per se laten registreren?

U kunt zich registreren via de website. Het is noodzakelijk om u te registreren anders kunt u vooraf geen entreeticket kopen/krijgen. Het is ook mogelijk om op locatie te registreren.


Waar kan ik geld opnemen?
U kunt geld opnemen bij de geldautomaat. Deze bevindt zich in de hoofdentree van de IJsselhallen.


Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met