Verkiezingen tijdens de Bio-beurs

 

Op de Bio-beurs wordt een aantal prijzen uitgereikt: het Beste Bioproduct 2019 en de Ekoland Innovatieprijs. De toppers uit de sector worden tijdens dit feestelijke moment op het podium gehesen.

 

Bio-productverkiezing
Producenten die deelnemen aan de Bio-beurs 2019 kunnen hun nieuwe producten aanmelden voor deze verkiezing. Met deze verkiezing bieden Bionext, BioNederland en de Bio-beurs een podium voor productinnovatie in de biologische sector. De keuze voor het 'Bio-product van 2019' wordt gemaakt door een jury. Op de Bio-beurs worden de nieuwe producten en productinnovaties gepresenteerd in een eregalerij. Op de laatste beursdag vindt om 15.00 uur de prijsuitreiking plaats bij deze 'nieuwe producten'-galerij. De prijsuitreiking wordt voorafgegaan door pitches. Na afloop van elke pitch mag het product geproefd laten worden aan de jury en het aanwezige publiek. Inschrijven voor de Bio-productverkiezing kan tot en met 21 december 2018.

 

Lees het Reglement

Schrijf uw product in


Ekoland Innovatieprijs

De Ekoland Innovatieprijs is bedoeld om creatieve en innovatieve ontwikkelingen binnen biologische landbouwbedrijven aan te moedigen. De Ekoland Innovatieprijs wordt uitgereikt tijdens de Biobeurs 2019. Een vakjury beoordeelt de bedrijven op de criteria innovatie, originaliteit, effectiviteit, algemene toepasbaarheid, maatschappelijke acceptatie en duurzaamheid.


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van

In samenwerking met