Verkiezingen tijdens de Bio-beurs

 

Op de Bio-beurs wordt een aantal prijzen uitgereikt: het Favoriet Bioproduct en de Ekoland Innovatieprijs. De toppers uit de sector worden tijdens dit feestelijke moment op het podium gehesen. Het zijn stuk voor stuk ondernemers die uitblinken in assortiment, klantvriendelijkheid, innovatie, service, duurzaam beleid en onderscheidende kracht.

 

  Favoriet Bioproduct
Producenten die deelnemen aan de Bio-beurs 2019 kunnen hun nieuwe producten aanmelden voor deze verkiezing. Met deze verkiezing bieden Bionext, BioNederland en de Bio-beurs een podium voor productinnovatie in de biologische sector. Bezoekers van de Bio-beurs kiezen uit deze selectie hun favoriet voor 2019. De winnaars mogen zich ‘Favoriet bioproduct 2019’ noemen. Op de Bio-beurs in januari worden de nieuwe producten en productinnovaties gepresenteerd in een eregalerij.

 

 

  Ekoland Innovatieprijs

 

De Ekoland Innovatieprijs is bedoeld om creatieve en innovatieve ontwikkelingen binnen biologische landbouwbedrijven aan te moedigen. De Ekoland Innovatieprijs wordt uitgereikt tijdens de Biobeurs 2019. Een vakjury beoordeelt de bedrijven op de criteria innovatie, originaliteit, effectiviteit, algemene toepasbaarheid, maatschappelijke acceptatie en duurzaamheid.


Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Een initiatief van

In samenwerking met