Verkiezingen tijdens de Bio-beurs

 

Op de Bio-beurs worden ook een aantal prijzen uitgereikt: Beste Biologische winkel, Het Favoriete Bioproduct en de EKOLAND Innovatieprijs. De toppers uit de sector worden tijdens dit feestelijke moment op het podium gehesen. Het zijn stuk voor stuk ondernemers die uitblinken in assortiment, klantvriendelijkheid, innovatie, service, duurzaam beleid en onderscheidende kracht.

                        

  

  Beste Biowinkel

 

De Verkiezing van de Beste biologische winkel is de enige verkiezing in Nederland waar biologische speciaalzaken zich met elkaar kunnen meten. Winkels die minimaal 90 % biologisch aanbod in voeding hebben kunnen meedoen. De uitslag wordt bepaald door publiek en een vakjury. Winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Beste biologische winkel 2018’ voeren en zijn zo het visitekaartje van de branche. Ook zijn er geldprijzen beschikbaar. De verkiezing is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext. Meer info via www.bestebiowinkel.nl

 

 

  Favoriet Bioproduct
Producenten die deelnemen aan de Bio-beurs 2018 kunnen hun nieuwe producten aanmelden voor deze verkiezing. Met deze verkiezing bieden Bionext, BioNederland en de Bio-beurs een podium voor productinnovatie in de biologische sector. Bezoekers van de Bio-beurs kiezen uit deze selectie hun favoriet voor 2018. De winnaars mogen zich ‘Favoriet bioproduct 2018’ noemen. Op de Bio-beurs in januari worden de nieuwe producten en productinnovaties gepresenteerd in een eregalerij.

 

 

  Ekoland innovatieprijs

 

De prijs is bedoeld om creatieve en innovatieve ontwikkelingen binnen biologische landbouwbedrijven aan te moedigen. De EKOLAND innovatieprijs wordt uitgereikt tijdens de Biobeurs 2018. Een vakjury beoordeelt de bedrijven op de criteria innovatie, originaliteit, effectiviteit, algemene toepasbaarheid, maatschappelijke acceptatie en duurzaamheid.


Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met