Uw product de favoriet van 2018?

 

Ieder jaar komen er mooie nieuwe producten op de markt die bijdragen aan een eerlijkere, schonere of gezondere wereld. Op de Bio-beurs geven we deze innovatie graag een speciaal plekje door middel van een verkiezing voor het ‘Favoriete Bioproduct 2018’.

 

Waarom meedoen

Als deelnemer aan de verkiezing krijgt uw product een mooi plekje in de vitrine in de entreehal van de beurs, waar iedereen langs komt. U heeft dit jaar daarnaast de mogelijkheid om uw product te laten proeven/testen door de bezoekers. De deelnemende producten zullen onder de aandacht worden gebracht bij de social media kanalen van de Bio-beurs en Bionext. Hiermee worden per mailing zo’n 50.000, in biologisch geïnteresseerde, consumenten bereikt en ruim 6.000 vakmensen.

 

Bionext zorgt voor persberichten over de verkiezing en de deelnemende producten in aanloop van de Bio-beurs richting vakbladen en foodmedia. Het winnende product mag zich daarnaast een jaar lang favoriete bioproduct van het jaar noemen, een mooie manier om het product die extra aandacht te geven! Het persbericht na de bekendmaking van de winnaar op de Beurs kan daarnaast nog extra aandacht van media opleveren; zo stond de vorige winnaar met een stuk in de Libelle.

 

Voorwaarden

Om het product mee te laten doen met de verkiezing moet het; of volledig nieuw zijn, of een nieuwe presentatievorm hebben, of een nieuwe toepassing hebben en na de Bio-beurs 2017 in de markt geïntroduceerd zijn. De exacte voorwaarden voor deelname en meer informatie over de bioproductverkiezing staan beschreven in het reglement. De deadline voor inschrijven is 8 december.

 

Bezoekers kunnen stemmen door middel van een los stembiljet dat ze bij de entree krijgen. De eregalerij met alle nieuwe producten staat in de entreehal, waardoor de bezoekers van de beurs gelijk de innovatie van de sector van het afgelopen jaar kunnen bekijken. Bij uw product wordt verwezen naar uw stand op de beurs.

 

Verdient uw product een plekje in deze galerij?


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van

In samenwerking met