Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Bio-productverkiezing 2022

Zoals ieder jaar vindt ook in 2022 de Bio-productverkiezing plaats. Een mooie kans om je nieuwe product in de spotlights te zetten! Wie weet ga je er dit jaar met de prijs vandoor en mag je jouw product een jaar lang ‘Bio-product van 2022’ noemen. Je kunt vanaf nú je nieuwe product hier aanmelden voor de verkiezing!  

   

Dit jaar organiseren Bionext en BioNederland samen de verkiezing en net als vorig jaar werken we daarbij samen met FoodPersonality, een platform voor managers in de levensmiddelenbranche. Zij kunnen jouw product onder de aandacht brengen bij een grote groep inkopers (van met name reguliere supermarkten) en consumenten. BioNederland en Bionext hebben met hun grote netwerk de mogelijkheid om jou juist in het biologische kanaal onder de aandacht te brengen. Dus of je je nu richt op schapruimte in de gangbare of in de biologische food Retail, deze verkiezing helpt jouw zichtbaarheid te vergroten bij jouw doelgroep!  

   

De keuze voor het beste product wordt dit jaar gemaakt door het publiek én een vakjury. Nadat de inschrijvingsperiode is gesloten, zullen FoodPersonality, BioNederland en Bionext via diverse kanalen consumenten oproepen om te stemmen op hun favoriete product. Uit die stemming komt een top-5 van favoriete producten. Deze top-5 zal op de Bio-beurs op 12 januari een pitch houden voor een vakjury, waarbij de vakjury 3 winnaars kiest.  
Naast de juryprijzen komt er ook een publieksprijs.  

  

Meld je daarom nú aan! De investering is 350 euro (€ 300,- voor leden van bij Bionext aangesloten verenigingen) en met jouw deelname kom je onder de aandacht van een grote groep inkopers en consumenten. Ben je een van de winnaars, dan ontvang je bovendien een prijs die extra zichtbaarheid oplevert bij jouw doelgroep.  

 

Bioproduct van 2021': Sterk Rogge Bier van Gulpener 

Het Sterk Rogge Bier van Gulpener Bierbrouwerij is vorig jaar tijdens de BioKennisWeek uitgeroepen tot ‘Bioproduct van 2021’. Op de tweede positie eindigde Oerbouillon en de derde plaats is voor Opvolgmelk 3 van The Pure Goat Company. Oerbouillon ging er tevens met de publieksprijs vandoor. 


Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de online Biokennisweek. 

  

Online promotiemogelijkheden


Webinars

We hebben weer een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek. Maar liefst 104 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. De eerste webinars staan online en kun je alvast in je agenda zetten op 10 -13 januari 2022. Klik snel door naar het programmaoverzicht.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Kennis opdoen, kennis maken en kennis delen!

Doe mee met de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

Biokennisweek 10 t/m 14 januari 2022


90 webinars, 350 exposanten, 10.000 bezoekers en daardoor hebben wij heel veel te vertellen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.