Bereikbaarheid

 

IJsselhallen Zwolle is direct gelegen aan de A28, en is hierdoor vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar. Een groot parkeerterrein en prima bewegwijzering vergroten de ‘auto-vriendelijkheid’ van IJsselhallen Zwolle. De kosten voor parkeren bedragen € 10,- per voertuig aan de kassa. U heeft bij het verlaten van het terrein een kaartje nodig.

 

 

Per auto

IJsselhallen Zwolle ligt op ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Doordat het complex direct gelegen is aan de A28, is het vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.


A28 vanuit Apeldoorn/Amersfoort

Neem vanaf de A28 uit de richting Apeldoorn/Amersfoort de afslag Zwolle Zuid. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.


A28 uit de richting Meppel

Vanaf de A28 uit de richting Meppel de afslag Zwolle Zuid nemen. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.


Vanuit de richting Raalte/Heino

Vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag richting Zwolle Zuid nemen. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.


Vanuit de richting Wijhe/Olst

Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.


Vanuit de richting Kampen

Volg de (N764) richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf Hasselterweg in en weg volgen tot T-kruising met Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.


Let op: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.


Parkeren

Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen. De kosten voor parkeren bedragen € 8,- per dag, te betalen bij vertrek.


Per openbaar vervoer

Te voet

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. U bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet ongeveer in tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.


Per pendelbus

Er wordt een pendelbus van het NS-station Zwolle naar de IJsselhallen geregeld. Deze gaat elke 10 minuten en heeft een bord 'Bio-beurs' achter de voorruit. 


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden

Een initiatief van

In samenwerking met