Italiaanse parelcouscous van GreenAge

De ambitie van GreenAge is biologisch bereikbaar maken voor meer mensen tegen faire prijzen (van kleinverpakking tot bulk). Dat doet het bedrijf met ruim driehonderd producten, waaronder noten, zaden, granen, peulvruchten, Italiaanse
delicatessen, zoetstoffen, gedroogd fruit, ontbijtgranen, rijst, pasta en jam. De soorten parelcouscous (fregola) waar Jeroen van Deursen mee werkt, is een pastaspecialiteit uit Sardinië. De ene variant is gemaakt van grove griesmeel (semola), die gedroogd of gedroogd-geroosterd (fregola tostada) verkrijgbaar is, de andere variant is gemaakt van het historische unieke Senatore Cappelli graan en vrijwel identiek aan kamut.

www.greenage.nl

GreenAge is tijdens de Bio-beurs te vinden in stand 194

Datum
do 18 januari

Thema
Tijd
13.30 - 14.15

Locatie
Foodplein
Zet in agenda!




Terug naar programma

Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Een initiatief van

In samenwerking met