55. Hoe lokaal is lokaal eigenlijk bij biologisch?

Steeds vaker verwachten consumenten ook dat het biologische product lokaal geproduceerd is, met zo min mogelijk foodmiles. Maar hoe lokaal is jouw product? In Overijssel werken een biologisch boer, een verwerker en een winkelier samen met een kunstenaar aan die vraag via de methodiek van Agri meets Design. In de workshop presenteren de ondernemers hun vraag en denkt het publiek met de kunstenaars mee wat er nog beter kan aan de foodmiles of aan het verhaal voor de consument.
Sprekers
boer/verwerker/winkelier die meedoet - komt nog, wordt nog gekozen
kunstenaar - wordt nog gekozen
Judith Zengers - Agri meets Design
Datum
do 24 januari

Thema
relatie boer consument
Tijd
14.15 - 15.15

Locatie
Workshopruimte B
Zet in agenda!




Terug naar programma

Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met