26. Biologisch in grootkeukens: belemmeringen en kansen

Terwijl de verkopen van biologische producten in de winkels richting de 5% gaat, blijft het aandeel biologisch in kantines van scholen, ziekenhuiskeukens en overheidsgebouwen steken bij 1 tot 3 procent. En dat is niet voor niets: catering is een ingewikkelde manier om vers eten bij de mensen te krijgen. Toch zijn er pioniers in het binnen- en buitenland die tonen dat er kansen zijn voor gezonde biologische voeding in grootkeukens. Stichting EKO-keurmerk en Bionext presenteren inspirerende voorbeelden en tips voor facility managers, MVO-medewerkers, schoolbesturen en cateraars.
Spreker
Rene Heusschen - Stichting EKO-keurmerk
Gespreksleider
Marian Blom - Bionext
Datum
wo 23 januari

Thema
Tijd
17.45 - 18.45

Locatie
Workshopruimte C
Zet in agenda!




Terug naar programma

Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met