11. Culinair activiteiten op de boerderij

Culinair ondernemen op eigen erf: kookworkshops, diners in de boomgaard, zelf kruiden plukken: er zijn allerlei manieren om klanten te vinden en binden met culinaire activiteiten op de boerderij. Doe je het zelf of werk je samen met chef-koks? Wat biedt je aan? Wat zijn de kosten aan materialen en arbeid? Hoe werk je slim samen in werving en boeking van gasten? Linda Duijndam en Ageeth Visser bieden succesvolle culinaire concepten aan in samenwerking met een chef-kok en delen hun ervaringen.
Sprekers
Linda Duijndam - Hoeve Biesland
Ageeth Visser - Landzicht
Gespreksleider
Iris van de Graaf - Van Eigen Erf
Datum
wo 23 januari

Thema
gezonde leefstijl
Tijd
16.30 - 17.30

Locatie
Workshopruimte A
Zet in agenda!




Terug naar programma

Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Een initiatief van

In samenwerking met