Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

71. Als biosector aanhaken bij Eco voedseltrends

Veganisten, vegetariers, flexitariers, locavoren en groene meisjes hebben een ding gemeen: ze eten zich een weg naar een betere wereld. Eco koken is een lifestyle. De biologische sector past positief in hun plaatje. Hoe kunnen we aanhaken? Veganistische Tuinderij De Veldhof,  Ecostoof en andere ondernemers bieden succesvolle culinaire concepten aan en delen hun ervaringen.
Sprekers
Valérie van Dijck - Tuinderij De Veldhof
Caro Niestijl - Ecostoof
Loulou Machinè - Vegan foodblogger van Go with the Glow
Gespreksleider
Iris van de Graaf - Van Eigen Erf
Met name interessant voor
Boeren & tuinders
handelaren & verwerkers
winkeliers
horecaondernemers
Datum
Thu 23 January

Thema
gezonde leefstijl relatie boer consument
Tijd
11.45 - 12.45

Locatie
Workshopruimte E
Zet in agenda!




Terug naar programma

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Boek een stand op de Bio-beurs

Bekijk de mogelijkheden
Boek een stand op de Bio-beurs

Een initiatief van

In samenwerking met