18. Het graan, de molenaar en de bakker

Het opzetten van een lokale broodketen vraagt extra inspanning. Dit heeft de sprekers van deze workshop echter niet weerhouden om het gewoon te doen! Wilt u weten waarom en hoe zij dit aanpakten? Kom luisteren naar de boer, de molenaar en de bakker over hun werk in een straal van 10 kilometer en laat u inspireren. Naast de bekende granen als tarwe en spelt, ook aandacht voor andere granen die op Nederlandse akkers een plekje verdienen, zoals eenkoorn en emmertarwe.

Sprekers
Ineke Berentschot - Wiebaktmee
Sven Verbeek - Molen de Twee Gebroeders
Gerard Hardeman - Gerard & Suus
Louis Dolmans - Doornik Natuurakkers
Gespreksleider
Boki Luske - Louis Bolk Instituut
Datum
wo 23 januari

Thema
innovatie
Tijd
16.30 - 17.30

Locatie
Workshopruimte B
Zet in agenda!




Terug naar programma

Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met