Fermentatie- expert Peter van Berckel: Tsukémono

Peter van Berckel is docent en medeoprichter van de Groene Kookacademie, kookschool voor natuurvoeding. Ook is hij docent aan de Kraaybeekerhof. Maar bovenal is hij dé fermentatie-expert van Nederland. In die hoedanigheid staat hij op het Foodplein achter de pannen. Hij kent de fijne kneepjes van vele fermentatietechnieken en is op dat gebied een vat vol kennis. In zijn masterclass vertelt hij over het belang van zelf fermenteren en de rol die fermentatie speelt voor je spijsvertering. Hij leert je het snelle pickle-proces inclusief de culinaire eigenschappen en vertelt over tsukémono pickles bij de Japanse maaltijd. Over dat laatste schreef hij het boek Tsukémono - snelle groentepickles uit Japan.

Datum
wo 23 januari

Thema
Tijd
16.30 - 17.30

Locatie
Foodplein
Zet in agenda!




Terug naar programma

Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met