Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

25. Triodos Bank: Hoe ziet duurzame landbouw er uit in 2040?

Welke gewassen worden er in 2040 verbouwd, hoeveel mensen werken er in de landbouw en hoeveel dieren worden er gehouden? Meino Smit rekende het uit voor zijn proefschrift. Moeten we terug naar paard-en-wagen? Of staan er in 2040 geen koeien meer in de wei? Aan de hand van de berekeningen van Meino Smit en de visie Triodos Bank leiden we u naar de landbouwsector van 2040. 
Sprekers
Riella Hollander - Directeur landbouw en voeding - Triodos Investment Management
Meino Smit - Biologisch akkerbouwer en onderzoeker Wageningen Universiteit
Frank van Dommelen - Relatiemanger landbouw en voeding - Triodos Bank
Met name interessant voor
Boeren & tuinders
handelaren & verwerkers
Datum
Wed 22 January

Thema
innovatie geld en grond
Tijd
15.30 - 16.30

Locatie
Workshopruimte C
Zet in agenda!




Terug naar programma

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Inspireren, delen en ontmoeten!

Een initiatief van

In samenwerking met