Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

51. Introduction into lacto-fermentation and it’s value for a future oriented Dutch organic food industry

In our presentation we will show the Dutch organic food industry how the current wave of raw fermentation will help businesses to become more sustainable within their preservation methods. "This is a trend to stay". Furthermore, we show the development of this market when it comes to consumer adaptation, food health, locallity and seasonality from our experiences as a raw, organic fermented foods start-up.  This will be supported by the results of our scientific research at  University Aeres UAS in the Netherlands.
Sprekers
Marie-Claire Feller - SauerCrowd
Moritz Huber - SauerCrowd
Met name interessant voor
handelaren & verwerkers
winkeliers
horecaondernemers
Datum
Thu 23 January

Thema
innovatie gezonde leefstijl relatie boer consument
Tijd
16.45 - 17.45

Locatie
Workshopruimte A
Zet in agenda!




Terug naar programma

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Succesvol met  biologisch op de kaart!

Een initiatief van

In samenwerking met