Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Foodplein - Good Food

Eric van Veluwen zal vanuit het thema ‘Good food’ ingaan op zijn ervaring. Eric is al jaren een begrip in de biologische culinaire wereld en is een inspirator op het gebied van duurzaam ondernemen. Eric is mede-eigenaar van Antropia; een vergader- en congreslocatie in Driebergen-Rijsenburg. Eric zal spreken én koken over de vegetarische keuken, maar dan wel op duurzame wijze. Dus geen soja uit Zuid-Amerika, zoveel mogelijk lokale en seizoensproducten en zo min mogelijk verspilling. 

 

Het Foodplein wordt mede mogelijk gemaakt door groothandel Udea en stichting EKO keurmerk.

Spreker
Eric van Veluwen - De Valeouwe, Antropia
Met name interessant voor
Boeren & tuinders
winkeliers
horecaondernemers
Datum
Thu 23 January

Thema
koploper
Tijd
11.00 - 12.00

Locatie
Foodplein
Zet in agenda!




Terug naar programma

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Kom naar de Bio-beurs

Een initiatief van

In samenwerking met