Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

May 1, 2020

Biobeurs 2021 – boekingen van start – vroegboekkorting tot en met 15 mei


Ketenorganisatie Bionext, medeorganisator van de Bio-beurs, ziet al jarenlang dat consumenten steeds vaker kiezen voor biologische voeding, schoonheidsproducten etc. Juist in tijden van crisis is er meer aandacht voor duurzame landbouw, zo is ook de verwachting voor deze coronacrisis. Daarbij is er ook nog steeds een stikstofvraagstuk en een klimaatprobleem. Biologische landbouw is een van de meest duurzame landbouwvormen, met een antwoord op al deze vraagstukken. Verwachting is dan ook dat er veel interesse zal zijn voor de Biobeurs 2021, welke gehouden wordt op 20 en 21 januari 2021 in Zwolle.

Boekingen geopend – vroegboekkorting tot en met 15 mei 2020
Standhouders kunnen zich via de website van de beurs aanmelden. Vele bedrijven hebben dit al gedaan, om onderdeel uit te maken van hét ontmoetingspunt en kennisplatform van de biologische landbouw. Net als andere jaren maken de BioMechaTech en de Pureness als pleinen onderdeel uit van het totale beursconcept. Op de BioMechaTech staan bedrijven, die met technische innovaties en machines inspelen op thema’s zoals bodemvruchtbaarheid, watermanagement, combinatieteelt en behoud van diversiteit. Dankzij de groei van de biologische landbouw wordt het inspelen op de behoeften vanuit techniek en mechanisatie ook steeds profijtelijker. Op de Pureness worden gecertificeerde beauty- en lifestyle producten gepresenteerd. Deze productcategorie is in opmars vanwege toenemende belangstelling voor natuurlijke lichaamsverzorging, kleding en leefstijl. Ook zal er dit jaar een Veganplein zijn, een plein met biologische veganistische producten waarvoor de vraag alleen maar toeneemt.

De Biobeurs vindt op 20 en 21 januari 2021 plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Afgelopen editie had de beurs 360 standhouders en ruim 9.700 bezoekers. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website via www.bio-beurs.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Van boer tot bord!

Een initiatief van

In samenwerking met