Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

May 28, 2020

Biobeurs op 1,5 meter is haalbaar


 

Sinds begin van dit jaar ziet de wereld er anders uit door het coronavirus. Het virus heeft naast ellende ook bezinning gebracht: Hoe gaan we om met deze wereld, hoe willen we deze achterlaten en hoe gezond zijn we nu eigenlijk bezig? Meer en meer mensen beseffen dat het anders moet. Dit besef biedt volop kansen voor de innovatieve biologische sector. De Biobeurs is een ideaal platform om gecertificeerde biologische producten aan de markt te tonen en veiligheid hierbij staat voorop!

 

Beurzen veilig organiseren

Steeds meer maatregelen rondom het Coronavirus worden versoepeld. Binnenkort gaan we weer uit eten, naar de bioscoop of het theater. Zo richten we met z’n allen de nieuwe 1,5 meter samenleving in. We moeten ons realiseren dat de Corona tijd nog best even kan gaan duren en het ook invloed heeft op de Biobeurs die wordt gehouden op 20 en 21 januari 2021. Enerzijds op de indeling, anderzijds ook op de overige maatregelen die genomen zullen gaan worden om een veilige beurs te organiseren. Inmiddels werken vele partijen uit de evenementenbranche samen aan een protocol voor B-to-B beurzen. Dit protocol wordt aan de overheid/RIVM voorgelegd, met als doel de zakelijke evenementen en vakbeurzen zo snel mogelijk op te starten.

 

Biobeurs coronaproof

Michaël Wilde (directeur van Bionext): “Voor de Biobeurs in januari 2021 hebben we gelukkig nog tijd. We gaan er daarom ook vanuit dat we met slimme oplossingen een coronaproof beurs kunnen organiseren. Te denken valt aan bredere gangpaden, het scheiden van in- en uitgangen en een vaste Ikea route over de beurs. Het ervaren beursteam van de Biobeurs heeft een door de wol gewassen crowdmanager aan boord, waardoor risico’s in kaart worden gebracht en er veilige oplossingen gevonden worden.”

 

Ondertussen hebben vele partijen hun stand voor de Biobeurs 2021 al vastgelegd. Standhouders geven aan dat elkaar ontmoeten en in de ogen kunnen kijken hetgeen is waar veel behoefte aan is. Wilde: “We zijn ervan overtuigd dat we met de juiste maatregelen de biologische sector ook in 2021 een veilig ontmoetingsplatform bieden met de Biobeurs”. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van de Biobeurs aanmelden. Kijk daarnaast op de site voor alle maatregelen rondom beurzen en Corona; https://www.bio-beurs.nl/.

Terug naar nieuwsoverzicht

Exposanten & bedrijven

Er zijn meer dan 350 bedrijven vertegenwoordigd op de Bio-beurs, waaronder flink wat nieuwe bedrijven.

Bekijk de exposanten

 


Foodplein

Proef en beleef het op't Foodplein waar culinaire experts een verrassend programma neerzetten met unieke masterclasses.

 

Bekijk het programma

 


Workshops & lezingen

Elk jaar zijn er allerlei inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Suggesties?

Elk jaar zijn er maar liefst 80 inhoudelijke workshops op de Bio-beurs. Heeft u suggesties?

 

workshops@bio-beurs.nl

 


Themapleinen

Hier vind je de nieuwste landbouwmachines, exposanten met de laatste productinnovaties uit de food, beauty, wellness en healthbranche.


Ontdek de themapleinen


Bereikbaarheid

Praktische informatie over de locatie van de Bio-beurs en route naar de IJsselhallen in Zwolle met ov en auto.


Lees meer


Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Kom naar de Bio-beurs

Een initiatief van

In samenwerking met