Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Sep 22, 2020

Biobeurs lanceert BioKennisWeek


Kennisoverdracht

De Biobeurs, die gehouden wordt op 20 en 21 januari, speelt een wezenlijke rol in het verbreden, verdiepen en letterlijk verbinden van de biologische keten. De workshops van de Biobeurs dragen hier aan bij. Michaël Wilde van Bionext: “De Biobeurs is sterk in zowel het beursgedeelte met stands als in kennisdelen en -uitwisselen via workshops. Het kennisdelen houden we vast en gaan we uitbreiden met een BioKennisWeek. Dit onder de vlag van de Biobeurs en de BioAcademy. Om het momentum van de Biobeurs te verlengen is gekozen om ‘biologisch’ een week lang onder de aandacht te brengen tijdens workshops op de Biobeurs, online workshops en regionale bio-erf bezoeken in het land. De Bio Academy is de uitgelezen partner om het live en online aanbod op de Biobeurs goed in en buiten de sector kenbaar te maken en te helpen bij kwaliteitsverbetering van het kennisaanbod.”

 

Thema’s

De Biobeurs 2021 heeft als thema klimaat. Dit sluit aan op de ambities van de EU: 25% biologisch landbouw areaal in 2030, als onderdeel van de Greendeal en de Farm to Fork strategy. Dat de Europese Commissie nadrukkelijk kiest voor biologische landbouw is een erkenning van het feit dat deze vorm van voedselproductie een belangrijk onderdeel van de oplossing voor grote maatschappelijke problemen zoals klimaatverandering, watervervuiling, bodemverlies, biodiversiteitsverlies en gezondheid is.

 

Een veilig en gastvrij bezoek aan de Biobeurs

Michaël Wilde van Bionext: “Op 20 en 21 januari kunnen we elkaar weer persoonlijk spreken, kennis en ervaringen uitwisselen, zakendoen en elkaar inspireren. Juist omdat we allemaal veel tijd online doorbrengen, merken we dat de behoefte om elkaar live te ontmoeten momenteel erg groot is. Hoe praktisch alle digitale mogelijkheden ook zijn, er gaat niets boven persoonlijke afspraken. De Biobeurs is daar de uitgelezen kans voor.
Terug naar nieuwsoverzicht

Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de online Biokennisweek. 

  

Online promotiemogelijkheden


Webinars

We hebben een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek. Maar liefst 115 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. Alle webinars staan online en kun je alvast in je agenda zetten op 10 -13 januari 2022. Klik snel door naar het programmaoverzicht.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Kennis opdoen, kennis maken en kennis delen!

Doe mee met de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

BiokennisweekWil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.