Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

65. Hoe kunnen voedselgemeenschappen lokaal biologische markten versterken?

Voedselgemeenschappen staan steeds meer in de aandacht. Consumenten vinden er de verbinding met de lokale omgeving en lekker en gezond eten, maar ook voor boeren zijn er volop voordelen: er kunnen afspraken gemaakt worden op basis van wederzijdse betrokkenheid, eerlijke prijzen, en duurzaamheid. In deze workshop leren we aan de hand van  het voorbeeld van voedselcoöperaties in Overijssel over concrete stappen die je als consument en boer kan nemen om een voedselgemeenschap te starten.

 

Sprekers
Estella Franssen - Stichting de Ulebelt, initiatiefnemer voedselcoöperaties Overijssel
Henk Renting - Voedsel Anders
Gespreksleider
Klarien Klingen - Project Goed Punt!
Datum
Tue 19 January

Thema
verbinding boer consument
Tijd
10.30 - 11.00

Locatie
Zet in agenda!




Terug naar programma

Standhouders

Er zijn diverse bedrijven vertegenwoordigd op de Biokennisweek

 

 

6 redenen om ook standhouder te worden


Workshops & lezingen

De Biokennisweek biedt meer dan 90 inhoudelijke workshops. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Een week lang inspiratie, ontmoeten en zakendoen

Doe mee met de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met