Regio Tours Overijssel

De Provincie Overijssel werkt in haar Agro & Food programma samen met ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden. Vanuit een zevental innovatielabs wordt er gewerkt aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Daarmee ontwikkelt Overijssel een etalage voor een duurzame en veilige voedselproductie en nieuwe ketenconcepten. De Provincie Overijssel organiseert met haar partners de Regio Tours om u kennis te laten nemen van de resultaten. De gidsen nemen u mee op Tour waarin u kennis kunt maken met ondernemers en organisaties die binnen het programma een voortrekkersrol vervullen en die daarmee een inspiratiebron kunnen zijn voor uw onderneming. Want een duurzame toekomst is het doel en afkijken mag!

 

Aanvullend: vanaf het Streekplein (stand Provincie Overijssel) vertrekken drie Regio Tours met de thema’s Natuurlijke Veehouderij, Korte Ketens en Gezond Produceren. U kunt zich aanmelden bij de algemene inschrijfbalie in de Meerhal, net na de entree van de beurs. Voor elke Tour geld een maximum van 8 deelnemers. Vol = vol.

 

Gidsen: Petra van den Hengel (Agri & Food Innovatiecluster, Kennispoort regio Zwolle), Michiel Vreriks (Veterinair Kenniscentrum Oost Nederland) en Katrien van 't Hooft (Platform Natuurlijke Veehouderij)


Er zijn 3 themaroutes: Korte Ketens (Kennispoort Regio Zwolle), Natuurlijke Veehouderij (VKON) en Gezond Produceren (VKON). Onderstaand schema geldt voor beide dagen.

Tijd :

Korte Keten

Natuurlijke Veehouderij

Gezond Produceren

11:30 – 12:30

X

X

X

13:30 – 14:30

X (woensdag enkel voor genodigden)

X

X

15:30 – 16:30

 

X

X

Datum
wo 17 januari

Thema
Tijd
11.30 - 16.30

Locatie
Zet in agenda!
Terug naar programma

Succesvol met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met