Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

71. Verleid je klant; Culinaire activiteiten op de boerderij

Oogstfeestmaal, kookworkshop, zelf kruiden plukken: er zijn allerlei manieren om klanten vast te houden met culinaire activiteiten op de boerderij. Josèt Vermeer, Sprankenhof, vertelt over haar culinaire activiteiten om klanten te vinden en te binden. Doe je het zelf of werk je samen met chef-koks? Wat biedt je aan? Wat zijn de kosten aan materialen en arbeid? Hoe werk je slim samen in werving en boeking van gasten? Workshop onder begeleiding van Maria van Boxtel, Land & Co en Iris van de Graaf, Van Eigen Erf.

Spreker
Joset Vermeer - Sprankenhof
Gespreksleider
Maria van Boxtel - Land & Co
Datum
Tue 19 January

Thema
verbinding boer consument
Tijd
14.00 - 14.30

Locatie
Zet in agenda!




Terug naar programma

Standhouders

Uw doelgroep online en offline bereiken? Doe mee aan de Biokennisweek en de Biobeurs. 

  

5 redenen om ook standhouder te worden


Webinars - Workshops

Een groot (online) publiek bereiken met uw boodschap? Deel uw kennis door het inleveren van een voorstel.

 

Lever uw workshopvoorstel in

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Biokennisweek: kennis opdoen, kennis maken, kennis delen!

Meer dan 90 workshops en diverse manieren om uw klanten te ontmoeten

Biokennisweek: kennis opdoen, kennis maken, kennis delen!

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met