Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

71. Verleid je klant; Culinaire activiteiten op de boerderij

Oogstfeestmaal, kookworkshop, zelf kruiden plukken: er zijn allerlei manieren om klanten vast te houden met culinaire activiteiten op de boerderij. Josèt Vermeer, Sprankenhof, vertelt over haar culinaire activiteiten om klanten te vinden en te binden. Doe je het zelf of werk je samen met chef-koks? Wat biedt je aan? Wat zijn de kosten aan materialen en arbeid? Hoe werk je slim samen in werving en boeking van gasten? Workshop onder begeleiding van Maria van Boxtel, Land & Co en Iris van de Graaf, Van Eigen Erf.

Spreker
Joset Vermeer - Sprankenhof
Gespreksleider
Maria van Boxtel - Land & Co
Datum
Tue 19 January

Thema
verbinding boer consument
Tijd
14.00 - 14.30

Locatie
Zet in agenda!




Terug naar programma

Standhouders

Er zijn diverse bedrijven vertegenwoordigd op de Biokennisweek

 

 

6 redenen om ook standhouder te worden


Workshops & lezingen

De Biokennisweek biedt meer dan 90 inhoudelijke workshops. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Boek een stand op de Biokennisweek

Bekijk de mogelijkheden
Boek een stand op de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met