Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Nov 17, 2020

Bionext lanceert unieke Online Biokennisweek


De Biokennisweek is een uniek online alternatief voor de Biobeurs 2021. De Biokennisweek vindt van 18 tot en met 22 januari 2021 plaats en heeft als doel om de biologische sector te verbreden, verdiepen en verbinden. De Biokennisweek maakt gebruik van een online platform waarbij bezoekers een zeer sterk inhoudelijk programma kunnen volgen met meer workshops, voordrachten en bijeenkomsten dan ooit tevoren. Deze week biedt dan ook voor iedereen wat wils, zowel voor deelnemers uit de biologische keten als voor geïnteresseerden buiten de keten. Het bereik van deze week zal dan naar verwachting ook groter zijn dan ooit. Daarnaast biedt het platform van de Biokennisweek de mogelijkheid voor bedrijven om hun product, dienst of bedrijf te presenteren en de juiste contacten te maken.

 

Unieke bedrijfspresentaties

De Biokennisweek biedt een uitgelezen kans aan bedrijven om hun beursboodschap te presenteren. Dit op een gepersonaliseerde pagina waarop bezoekers aan de Biokennisweek het bedrijf als online standhouder kunnen bezoeken, direct vragen kunnen stellen via de chat, een 1-op-1 videogesprek aan kunnen gaan, afspraken inplannen en visitekaartjes kunnen uitwisselen. Eigenlijk alle mogelijkheden die een fysieke beurs biedt, nu via een online stand. Op deze manier hopen we bedrijven en bezoekers op een informele manier met elkaar in verbinding te brengen. Bedrijven kunnen zich via de website www.bio-beurs.nl aanmelden.

 

Thema klimaat breed benaderd

Maria van Boxtel, voorzitter programmacommissie Biokennisweek is zeer enthousiast over het geboden programma: “Het hoofdthema van de Biokennisweek is ‘Klimaat’. De biologische sector kan oplossingen aandragen voor de uitdagingen van de klimaatverandering. Denk dan bijvoorbeeld aan koolstofopslag in een gezonde bodem, het stimuleren van biodiversiteit in grasland vol klaver en kruiden of extensiever en natuurgericht produceren. Maar denk ook aan wat jij als consument kan doen. En hoe overheden duurzame landbouw kunnen stimuleren. Uiteraard kijken we in de presentaties ook naar de nieuwe Farm-to-Fork strategie van de EU, die de biologische sector met een gewenste groei van 25% voor grote uitdagingen stelt. Daarom is ook omschakelen naar biologische landbouw een onderwerp in de Biokennisweek. Over al deze onderwerpen bieden we online workshops. De Biokennisweek biedt zo met diverse thema’s en workshops iets voor elke doelgroep. We vertrouwen op veel enthousiaste kijkers en deelnemers. Het programma maken we binnenkort bekend via www.bio-beurs.nl.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de online Biokennisweek. 

  

Online promotiemogelijkheden


Webinars

We hebben een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek. Maar liefst 115 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. Alle webinars staan online en kun je alvast in je agenda zetten op 10 -13 januari 2022. Klik snel door naar het programmaoverzicht.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Van boer tot bord!

Iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Van boer tot bord!

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

BiokennisweekWil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.