Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

101. Zuivel workshop - Speciaal voor winkeliers van de bio speciaalzaak!

Tijdens deze workshop willen we winkeliers en zuivelmedewerkers van de winkels vertellen waarin de zuivel in de bio speciaalzaak zich onderscheidt van supermarkt bio.
Wat maakt de zuivel die in de bio speciaalzaak zo bijzonder? Wat betekent boerderijzuivel? Wat is onderscheidend aan biodynamische zuivel?
Weet je het verschil tussen een roer en een standyoghurt? Hoe wordt onze kwark gemaakt? Wat is zo bijzonder aan onze vanillevla? Wat is het verschil tussen Kefir en Acidophilus?
Wat is zo bijzonder aan Yomio en onze yoghurts? Wat is het verschil tussen Demeter boter, boeren boter en grasboter?
En uiteraard is er ruimte voor alle vragen!

 

 

Sprekers
Edwin Crombags - Weerribben Zuivel
Klaas de Lange - Weerribben Zuivel
Met name interessant voor
winkeliers
Datum
Tue 19 January

Thema
Tijd
11.00 - 11.30

Locatie
Zet in agenda!




Terug naar programma

Standhouders

Er zijn diverse bedrijven vertegenwoordigd op de Biokennisweek

 

 

6 redenen om ook standhouder te worden


Workshops & lezingen

De Biokennisweek biedt meer dan 90 inhoudelijke workshops. Hier kunt u uw kennis vergroten en verdiepen.

 

Bekijk het programma

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Een week lang inspiratie, ontmoeten en zakendoen

Doe mee met de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met