Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

62. Culinaire activiteiten op je boerderij: verleid je klant!

‘Koken met de tuinders’, oogstfeestmaal, workshops zelf kruiden plukken: er zijn allerlei manieren om klanten vast te houden met culinaire activiteiten op de boerderij. Bart Pijnenburg en Daniella de Winter, Tuin de Es, vertellen over hun culinaire activiteiten om klanten te vinden en te binden. Doe je het zelf of werk je samen met chef-koks? Wat biedt je aan? Wat zijn de kosten aan materialen en arbeid? Hoe werk je slim samen in werving en boeking van gasten? Webinar met tips van Maria van Boxtel, Land & Co en Iris van de Graaf, Van Eigen Erf.

Sprekers
Daniella de Winter, - zorgtuinderij de Es in Haaren
Bart Pijnenburg - zorgtuinderij de Es in Haaren
Iris van de Graaf - Van Eigen Erf
Gespreksleider
Maria van Boxtel - Land & Co


Terug naar programma


Datum
Mon 10 January

Thema
markt keten
Tijd
17.00 - 17.30

Locatie
online
Zet in agenda!



Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de online Biokennisweek. 

  

Online promotiemogelijkheden


Webinars

We hebben een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek. Maar liefst 115 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. Alle webinars staan online en kun je alvast in je agenda zetten op 10 -13 januari 2022. Klik snel door naar het programmaoverzicht.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Van boer tot bord!

Iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Van boer tot bord!

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

Biokennisweek



Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.