Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

97. Total Balance: Dé holistische totaaloplossing voor gezonde en vitale agrarische bedrijven, dieren, planten en mensen

Total Balance ondersteunt mens, dier en plant en creëert tegelijkertijd ook balans in hun leefomgeving. Een gezonder ecosysteem biedt de beste vitale voeding voor lichaam, ziel en geest en zet mensen, dieren en planten in hun volle kracht. Total Balance is een gepersonaliseerde maatwerktoepassing voor land- en tuinbouw, veeteelt, paardenhouderij etc. op basis van de specifieke noden en probleemvelden van het bedrijf. Met onze gepatenteerde AQwaVit®-toestellen induceren we uiterst specifieke kwantuminformatie, die geheel oorzakelijk het zelfhelend vermogen ondersteunt, in o.a. (drink-)water. Hiermee is het zeer effectief, veilig en eenvoudig in gebruik.

 
Spreker
Lode Denecker - CEO AQwaTech BV


Terug naar programma


Datum
Mon 10 January

Thema
weerstand
Tijd
17.00 - 17.30

Locatie
online
Zet in agenda!Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de Biokennisweek 2023. Neem contact op met Paulien via hoftijzer@bionext.nl. 


Webinars

We hebben een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek 2023. Maar liefst 115 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. Alle webinars komen binnenkort online. zet de datum van de Biokennisweek alvast in je agenda: 16 -17 januari 2023.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Van boer tot bord!

Iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Van boer tot bord!

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

BiokennisweekWil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.