Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

113. Op ons erf: lekker eten van Brabantse bodem

Succesvolle boerderijwinkel, culinaire activiteiten, producten uitwisselen met collega’s: Brabantse bioboeren verbinden zich met hun klanten. Luuk Romme serveert alle producten van de boerderij in Herberg de Buitenman en verkoopt ambachtelijke producten in de boerderijwinkel. Josèt Vermeer wekt enthousiasme in de kookstudio van Sprankenhof, middenin de zelfpluktuin. En Jan Wanders levert smaakvolle geitenkazen aan sterrenrestaurants, eetcafés en speciaalzaken en boerenmarkten. Mooi: een korte keten en culinaire activiteiten op jouw boerderij. Maar hoe doe je dat? Luuk Romme van de Buitenman, Josèt Vermeer van Sprankenhof en Jan Wanders van de Saanenhof delen hun ervaringen met verbindingen met de burger en goed klantencontact.

Sprekers
Iris van de Graaf - Van Eigen Erf
Luuk Romme - De Buitenman
Jan Wanders junior - Saanenhof
Josèt Vermeer - Sprankenhof
Marjolein Keuning -
Gespreksleider
Maria van Boxtel - Land & Co


Terug naar programma


Datum
Thu 13 January

Thema
keten
Tijd
16.00 - 17.15

Locatie
online
Zet in agenda!



Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de online Biokennisweek. 

  

Online promotiemogelijkheden


Webinars

We hebben een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek. Maar liefst 115 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. Alle webinars staan online en kun je alvast in je agenda zetten op 10 -13 januari 2022. Klik snel door naar het programmaoverzicht.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Kennis opdoen, kennis maken en kennis delen!

Doe mee met de Biokennisweek

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

Biokennisweek



Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.