Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

118. Verkenning thema’s Nederlands actieplan biologisch

De Europese Commissie heeft een ambitie gesteld om biologische productie en consumptie fors te laten groeien. Dit is vastgelegd in de Farm to Fork Strategy en het Organic Action Plan. Aan Nederland is gevraagd om te komen met een eigen strategie. De minister heeft aan de Tweede Kamer toegezegd om deze strategie voor de zomer van 2022 op te stellen. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit gaat graag in gesprek met mensen en partijen uit de samenleving over de invulling van dit Nederlandse actieplan. In deze inspirerende workshop wisselen deelnemers van gedachte met het team van het ministerie van LNV dat hieraan werkt. Daarbij wordt ingezoomd op het thema marktontwikkeling. Deelnemers krijgen vandaag de kans in een aantal aparte deelsessies van 13:30 tot 14:00 inzichten te delen over factoren die bijdragen aan of belemmerend werken voor de groei van biologische productie en consumptie. Daarnaast kijken we uit naar suggesties van de deelnemers voor het Nederlandse actieplan. Ketenpartijen worden daarbij uitgedaagd om na te denken wat zij hier zelf aan willen bijdragen.

Spreker
Bernard van der Horst - Projectleider Actieplan Biologisch Ministerie LNV
Gespreksleider
Marjolein Keuning


Terug naar programma


Datum
Wed 12 January

Thema
keten 25procent
Tijd
13.00 - 13.30

Locatie
online
Zet in agenda!Partners Biokennisweek

Jouw doelgroep online bereiken? Doe mee aan de Biokennisweek 2023. Neem contact op met Paulien via hoftijzer@bionext.nl. 


Webinars

We hebben een prachtig webinarprogramma tijdens de Biokennisweek 2023. Maar liefst 115 interessante workshops over uiteenlopende onderwerpen van technologie tot aan wetgeving. Alle webinars komen binnenkort online. zet de datum van de Biokennisweek alvast in je agenda: 16 -17 januari 2023.

 

 

 

 

 


Blijven leren?

De BioAcademy biedt het grootste biologische kennisaanbod op één site. Delen, samenwerken, verbinden!

 

www.bioacademy.nl

 


Doe mee met de Biokennisweek

Kennis opdoen, kennis maken en kennis delen!

Volg ons!

Een initiatief van

In samenwerking met

 
X

BiokennisweekWil jij ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Biokennisweek?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.