Efficiënte keten, terugdringen van voedselverspilling

Presentatie van de eerste twee jaren onderzoek van dit Topsector-project. Discussie over thema's als 'kiezen voor normeren of vertrouwen en de normeringswaanzin', 'hoe derving voorkomen in de winkel' en 'snel schakelen in de keten ter voorkoming van reststromen'.
Sprekers
Sjef Staps - Louis Bolk Instituut
Steven IJzerman - Udea/Ekoplaza
Michael Wilde - Eosta
Heike Axmann - WUR-FBR
Jeroen Moolenaar - Odin/Estafette
Jan Groen - GreenOrganics
Gespreksleider
Sjef Staps - Louis Bolk Instituut
Datum
do 18 januari

Thema
klimaat
Tijd
11.45 - 12.45

Locatie
Workshopruimte D
Zet in agenda!




Terug naar programma

Inspireren, delen en ontmoeten!

Meer dan 60 workshops en culinaire demonstraties

Een initiatief van

In samenwerking met