Voedsel coöperaties, nieuwe samenwerking tussen consument en producent

In Nederland en Vlaanderen populair: voedsel coöperaties verbinden zich voor langere tijd met biologische boer(en) uit de buurt. Varianten zijn 'consumenten-inkoop-clubs' , oogstaandelen, en zelfpluktuinen. Zijn zulke trouwe klanten aantrekkelijk, ook als je ze als producent korting geeft? Hoe vorm je een groep? Is het ook iets voor jou? Met Bregje Hamelynck van Ús Hôf uit Friesland, Gabrielle Hoogstraten van de Groene Schuur uit Zeist en Iris van de Graaf namens Voedselteams Vlaanderen.
Sprekers
Gabrielle van Hoogstraten - De Groene Schuur Zeist
Bregje Hamelynck - Ús Hôf uit Friesland
Iris van de Graaf - Voedselteams Vlaanderen
Gespreksleider
Iris van de Graaf - Van Eigen Erf
Datum
wo 17 januari

Thema
lifestyle
Tijd
12.45 - 13.45

Locatie
Workshopruimte C
Zet in agenda!




Terug naar programma

Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Een initiatief van

In samenwerking met