Verdieping op de beurs: Volg een van de speciale thematours!

 

Onze verschillende thematours leiden je langs alle relevante stands binnen dat thema. Laat je leiden door één van de helden of één van onze andere inspirerende gidsen. Op vaste tijden leiden zij geïnteresseerden rond en vertellen ook hun eigen verhaal.

 

Voor alle tours geldt: aanmelden bij de informatiebalie in de Meerhal.

 

 

Thematour Held Monique van der Laan


Ben jij nieuwsgierig naar hoe je je bedrijf verder kunt verduurzamen? Laat je inspireren door held Monique van der Laan van boerderij De Beekhoeve! Zij zal je meenemen over de beurs langs nuttige en interessante stands, waardoor je meer kunt leren over de mogelijkheden. Natuurlijk is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

 

 

De thematour is voorafgaand aan workshop 51: ‘Hoe kunnen biologische melkveehouders bijdragen aan een beter klimaat?’. Deze zal gegeven worden in workshopruimte A, op donderdag 18 januari van 16.45 tot 17.45 uur.

Lees hier de exacte route die Monique zal gaan lopen.

 

 

Thematour Helden Annemieke en Henrieke


Laat je over de beursvloer leiden door helden Annemieke Hulsman en Henrieke Kleinlangevelsloo! Zij nemen je mee de beursvloer over naar grote maar zeker ook naar een aantal kleinere leveranciers. Het assortiment van deze leveranciers sluit goed aan bij wat hun - en wij denken ook jullie - klanten graag willen zien en verwachten in een boerderijwinkel. En heel belangrijk: ze denken met je mee

en durven ook verbeterpunten aan te geven.

 

De start van de tour is na workshop 52: ‘Boerderijwinkel: verkoop, hoe doe je dat?’ op donderdag 18 januari van 10.30 tot 11.30 uur in workshopruimte B.

Lees hier de exacte route die Annemieke en Henrieke zullen gaan lopen.

 

 

Tour mee met trendwatcher Anneke Ammerlaan

 

Loop mee over de beurs met trendwatcher Anneke Ammerlaan. Een unieke kans! Laat u inspireren door de kennis van Anneke en bezoek bedrijven met de laatste trends.

 

Start: Verzamelen op het Foodplein

 

 

 

Trend Tour:
Woensdag 17.00 uur
Donderdag 14.30 uur

 

Horeca Tour:
Woensdag 12.30 en 15.30 uur
Donderdag 11.30 en 13.00 uur

 

 

Regio Tours Overijssel

 

De Provincie Overijssel werkt in haar Agro & Food programma samen met ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden. Vanuit een zevental innovatielabs wordt er gewerkt aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Daarmee ontwikkelt Overijssel een etalage voor een duurzame en veilige voedselproductie en nieuwe ketenconcepten. De Provincie Overijssel organiseert met haar partners de Regio Tours om u kennis te laten nemen van de resultaten. Lees meer

 

Start: vanaf het Streekplein (stand Provincie Overijssel)

 

Regio Tour Natuurlijke Veehouderij

Woensdag en donderdag 11:30 – 12:30
Woensdag en donderdag 13:30 – 14:30
Woensdag en donderdag 15:30 – 16:30

 

Regio Tour Korte Ketens

Woensdag en donderdag 11:30 – 12:30
Woensdag en donderdag 13:30 – 14:30 (woensdag enkel voor genodigden)

 

Regio Tour Gezond Produceren

Woensdag en donderdag 11:30 – 12:30
Woensdag en donderdag 13:30 – 14:30
Woensdag en donderdag 15:30 – 16:30


Kom naar de Bio-beurs

2 dagen lang inspiratie en zakendoen

Een initiatief van

In samenwerking met